VÅRT ERBJUDANDE

Tillsammans har vi på VBS mycket lång erfarenhet av grafisk bransch. Vi har alla olika erfarenheter och kompetenser, både från producentled och leverantörsled, och tillsammans kan vi gemensamt erbjuda en mycket hög kompetensnivå. 

Tack vare vår långa erfarenhet är vi också medvetna om vad den grafiska branschen efterfrågar samt förväntar sig av de leverantörer som anlitas. Vår ambition är att alltid vara på topp och förhoppningsvis bli den ”speaking partner” du efterfrågar.

Vårt maskinerbjudande inkluderar, förutom själva maskinen, även finansiering. Vi jobbar med finansbolag som erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din ekonomi.

Med vår serviceavdelning kan vi erbjuda flera olika typer av avtal, alltifrån ”allt inklusive” till enbart avtal om inställelsetid. Du kan givetvis också nå vår service utan avtal, för enstaka besök.

Tillverkare

Vi erbjuder maskiner för grafisk efterbehandling från tillverkare som håller mycket hög kvalitet, som följer gängse arbets- och miljökrav och som kan garantera en långsiktighet, för högsta möjliga återbetalning av investeringen.

De tillverkare vi erbjuder produkter från är bland annat:

Valiani

I över 45 år har Italienska Valiani byggt pålitliga digitala planplotters för att möta alla krav på olika marknader och produktionsvolymer. Mot bakgrund av de erfarenheter som gjorts genom denna långvariga och pågående tradition har Valiani utvecklat massor av lösningar för olika typer av produktionsenheter såsom inramningsbutiker, arkitektstudior, museer, förpacknings- och grafiska formgivare, tryckerier och modeföretag.

Valiani skärplotters är kända för:

 • Gedigen och kraftig konstruktion
 • Mycket hög användbarhet genom smarta lösningar 
 • Låg starttröskel tack vare bra programstöd som gör produkterna lättanvända.
 • Hög och snabb tillgång på support och tillbehör
valiani
valianibild
iecho
iechobild

iECHO

Kinesiska iECHO är sannolikt den största producenten av olika versioner av skärbord och med 6500 installationer i Europa. IECHO har tillverkat skärbord sedan 1994 och har över 400 personer anställda. Deras styrka är framför allt pris/prestanda men utan att tumma på kvaliteten. Genom att de också har många olika lösningar, går det också lätt att erbjuda en lösning som passar just er verksamhet.

iEcho skärbord är kända för:

 • Pris/prestanda
 • Mycket väl fungerande support som jobbar 24/7
 • Väl utvecklade programvaror som är fullt jämförbara med västproducerade motsvarigheter.

Bitek Technology Inc.

Sydkoreanska Bitek har sedan 20 år tillverkat och sålt utrustning för alla former av etikett- och dekalproduktioner. Bitek är också kända för sina printlösningar inkluderande RFID teknik.

Produktfamiljen Anytron är framtagen för industriell- samt semiindustriell produktion av dekaler-/etiketter på löpande bana.

Anytron dekal-/etikettlösningar är kända för:

 • Mycket genomtänkta och stabila lösningar
 • Avancerad teknik med hög användarvänlighet
 • Stor kostnadsbesparing genom skärning med laser i relation till konventionell teknik.
 • Samtliga lösningar är skalbara genom moduler.
anytron
anytronbild
forbrokningsvaror

Förbrukningsvaror

Hos oss kan du beställa förbrukningsmaterial som till exempel laminat, klammer, vajer mm. Vi jobbar endast med produkter/tillverkare som kan erbjuda kvalitet enligt ”grade A” dvs högsta kvalitet. Samtliga produkter är också kvalitets- och miljöcertifierade. Vi erbjuder också specialprodukter för krävande applikationer. Skulle det dessutom visa sig att du söker en produkt som vi inte har, kan vi söka efter den i vårt stora nät av tillverkare.