Det här är VBS

Ända sedan VBS grundades 1987 har vi på olika sätt hjälpt kunder i den grafiska branschen att utvecklas och växa sina verksamheter. Länge har fokus varit på olika sorters mjukvaror inom bland annat web-to-print, fotoboksproduktion och crossmedia. Våren 2021 beslutade vi oss för att bredda vårt erbjudande genom att lägga till försäljning och service av grafisk efterbehandling och tillbehör. 

Ett litet bolag med ett stort erbjudande

Våra två affärsområden Grafisk mjukvara och Grafisk efterbehandling ger en bredd i vårt erbjudande som få andra företag i vår storlek har. Vi på VBS har lång erfarenhet av olika områden i den grafiska branschen. Det gör att vi kan vara ett stöd och bollplank i många situationer som våra kunder befinner sig i. Oavsett om det gäller byte till ett nytt e-handelssystem för trycksaker, uppgradering av efterbehandlingsmaskiner eller underhåll av befintliga sådana. 

Vikten av samarbete

Vår övertygelse är att vägen till framgång ligger i att arbeta tillsammans. I stället för att endast se oss som en leverantör till våra kunder vill vi snarare vara en samarbetspartner. För våra kunders framgång är även vår framgång. Därför strävar vi hela tiden efter att förstå våra kunders verksamheter och bygga långsiktiga relationer. 

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om oss eller om vårt erbjudande.