WEB TO PRINT TILLSAMMANS MED MAGENTO

printQ är en W2P e-handelslösning baserad på Magento som med en kvarts miljon installationer världen över är en av de största webbapplikationerna för e-handel. Det hjälper dig att automatisera dina utskriftsjobb vilket innebär att printQ tar emot beställningar från dina kunder genom olika sorters e-butiker och, baserat på dina inställningar, bestämmer hur du ska gå vidare med dessa beställningar. 

Utskrifts- och beställningsdata kan skickas till rätt personer i ditt företag via e-post eller direkt till dina arbetsflödessystem automatiskt via FTP / hot-folder. printQ erbjuder också optimerade kopplingar till HEIDELBERG prinect, Metrix eller SCREEN EQUIOS. Tack vare JDF:er som genereras som standard fungerar printQ också smidigt med all programvara som stöder JDF-standarden.

Förpackningsdesign på webben med packQ

Genom att utöka printQ till packQ kan man även erbjuda världsklassig förpackningsdesign på webben. Med hjälp av innovativ teknik kan man omedelbart skapa en anpassad stansning, visualisera den i 3D och att mappa ett 2D-objekt på ett 3D-objekt för att tillåta fullständig WYSIWYG-anpassning. 

Print

B2B OCH/ELLER B2C, FÖRETAGSKUNDER ELLER PRIVATKUNDER

 Tack vare omfattande konfigurationsalternativ kan du ställa in så många olika butiksdesigner, så kallade ”storefronts”, som du önskar – var och en med sina egna kunder, produkter och mallar. Du kan till exempel använda en printQ webbshop för att erbjuda dina företagskunder automatiserade orderprocesser och ta hand om dina privata konsumenter i en annan. Underhåll är enkelt för alla butiker då alla använder samma installation. Du kan till och med föra över produkter och kunder från en butik till den andra snabbt och enkelt.

MAGENTO SOM DIN STARKA PARTNER

Den open source baserade e-handelsplattformen Magento är med över 250.000 installationer, världsledande inom e-handel. Små onlinebutiker och stora internationella företag baserar sin verksamhet på Magento. Magento garanterar maximal stabilitet och prestanda i kombination med flexibilitet. Detta är anledningen till att printQ är världens första webb till tryck system som också förlitar sig på Magento.

Det är bara med printQ som du kan automatisera dina beställningsprocesser helt från kundkontakt till produktion – samtidigt som du får tillgång till det stora utbudet av funktioner som Magento har att erbjuda.

OLIKA FUNKTIONER OCH EXTENSIONS

Tusentals extensions väntar på dig i extensionsbutiken – många av dem gratis. Du kan använda dem för att utöka ditt printQ-system så att det uppfyller dina behov perfekt. Installera betalningsleverantörer, speditionsgränssnitt, nyhetsbrevanslutningar, omfattande ERP-tillägg och mycket mer med ett klick. Den breda distributionen av Magento garanterar maximal kompatibilitet med alla betalnings-, frakt- och e-handelsleverantörer. Dessutom kommer Magento med en mängd egna förinstallerade funktioner.

Naturligtvis är alla printQs utskriftsfunktioner kompatibla med Magentos standardfunktioner och alla dess extensions. Du kan till exempel generera kupongkoder för dina tryckprodukter, skapa produktkataloger och få tillgång till affärsbedömningar inom några sekunder. För att sammanfatta det: printQ förblir en oöverträffad webb till tryck-programvara.

Open Source & externa partners

Magento är en världsomspännande standard. Därför kan du, när det behövs, enkelt hitta många byråer och frilansare som hjälper dig att anpassa mallar eller lägga till nya funktioner. Du har friheten att bestämma om du vill be dina anställda, en extern partner eller VBS-teamet om hjälp inom dessa områden.

4
html5_web_to_print_editor_printQ

REDIGERA OCH SKAPA TRYCKMALLAL

On the Product Editor (OTP)

printQ kommer med en modern HTML5-editor för produkter, kallad ”On the Product Editor”. Denna editor låter dina kunder göra justeringar direkt i produkten – ”Vad du ser är vad du får” (WYSIWYG). Som administratör kan du bestämma vilken information dina kunder får ändra. Inte bara kan dina kunder skapa och redigera texter, utan naturligtvis kan de också ladda upp och beskära bilder. Text såväl som bilder kan fritt placeras, roteras och förstoras eller förminskas. När din kund har avslutat sina ändringar, kommer printQ att generera en tryckklar PDF med beskärningsboxar, mediaboxar, utfall och trimboxar. Naturligtvis är alla teckensnitt inbäddade, och färgrymden definieras som CMYK eller som specialfärg (HKS, Pantone).

Formuläreditor

printQ tillhandahåller också en modern och lättanvänd formuläreditor med en högupplöst förhandsvisning, där kunder kan anpassa sina tryckprodukter. Mallarna skapas i dina Adobe-applikationer, precis som vanligt. En bakgrunds-PDF är tillräcklig som utgångspunkt med inmatningsfält och / eller bild-platshållare. Systemet känner av blocken med de typsnitt, färger, storlekar och formateringar som används. Flersidiga dokument och integration av logik (t.ex. specialformatering för telefonnummer eller automatisk generation av QR-koder) kan göras snabbt och bekvämt i formuläreditorn.

Lätt att skapa mallar

Att skapa mallar, även för de mest komplexa tryckprodukterna, tar bara några ögonblick. Mallarna är utformade i Adobe Acrobat Professional. Här skapar du inmatningsfält eller bildplatshållare som kan redigeras av dina kunder. printQ känner automatiskt igen typsnitt, färger, teckensnittstorlekar etc. som används i den ursprungliga PDFen. Du behöver bara skapa blocken – printQ fyller i önskad information.

WEBB TILL FÖRPACKNING: BYGG OCH DESIGNA DINA EGNA FÖRPACKNINGAR MED packQ!

Använd packQ för att låta dina kunder designa sina egna ECMA-paketeringar. Alla sorters grafiska innehåll och anpassningsbara storlekar och former för produkten är möjliga. Bredd, höjd, djup samt substrattjocklek är de enda värdena som behövs. Inom millisekunder skapar packQ en 3D-modell för förhandsgranskning, skärning och duk i designern. PDF- och CF2-filerna skapas automatiskt för produktion, baserat på användarinmatade variabla dimensionsvärden inom parametrar som definierats av utskriftsleverantören, vilket möjliggör automatisering av arbetsflöden och reducerar omkostnader.

Det innovativa med denna teknik är förmågan att omedelbart skapa en anpassad stansning, visualisera den i 3D och att mappa ett 2D-objekt på ett 3D-objekt för att tillåta fullständig WYSIWYG-anpassning. Detta representerar enastående och innovativ modern teknik, som direkt svarar på kundens behov. Naturligtvis är allt detta HTML5-baserat och stöder responsiv webbdesign för olika enheter och fönster- eller skärmstorlekar, vilket möjliggör en särskilt enkel designupplevelse.

packQ FÖRPACKNINGSDESIGN I ETT NÖTSKAL

  • Stora kostnadsbesparingar för utvecklings- och designarbete

  • I princip kan vem som helst designa anpassade förpackningar och därmed frigöra resurser

  • W2P med online-designfunktioner och förhandsgodkänd design för omedelbar tryckproduktionsprocess

  • Strömlinjeformat arbetsflöde

  • Innehåller vårt eget molnbaserade CAD-system

logoprintq