EFI Digital StoreFront

Digital StoreFront är den prisbelönta webb-till-tryck lösningen från EFI ™, grafikindustrins ledande teknikföretag.

Genom SmartStore-funktionaliteten erbjuder den det bästa verktyget för att konfigurera och hantera denna webb-till-utskrift-plattform. Med SmartStore Builder och Visual Product Builder effektiviserar EFI ™ Digital StoreFront® arbetsflöden för både tryckare och administratörer. Digital StoreFront är anpassningsbar för att passa behoven hos alla tryckerier och kan användas för att förbättra användarens upplevelse. Genom att använda den senaste tekniken (som HTML5, CSS3 och responsiv design) garanterar den en smidig övergång från desktopps till surfplattor och mobila enheter.

Digital StoreFront® erbjuder

  • e-handelsplatser som kan varumärkes anpassas för en viss kund, företag eller avdelning med egna färger, logotyper och produkter
  • Streamlined job submission designed to integrate with an EFI MIS system to provide end-to-end business integration
  • Kraftfull integration med EFI DirectSmile® Cross Media Marketing
  • Stöd för olika språk, valuta, företag och växtstöd
  • Branschspecifik mjukvaruutveckling, utbildning och support

NY! SmartCanvas

Med ”Visual Product Builder” kan beställare ladda upp en fil, välja utskrifts- och bindningsalternativ, lägga till, radera och omorganisera sidor, få n offert, provtrycka jobbet och skicka in ordern i ett intuitivt online-gränssnitt.

DSF SmartStores

SmartStores använder de senaste responsiva teknikerna (HTML5 och CSS3) för att tillåta olika shoppar att skala smidigt från desktopp till surfplattor och mobila enheter. Obs! SmartStores kräver Internet Explorer 10.

DSF Visual Product Builder

Med Visual Product Builder kan trycksaksköpare ladda upp en fil, välja utskrifts- och bindningsalternativ, lägga till, radera och omorganisera sidor, få en offert, erhålla ett digitalt provtryck och skicka in deras order i ett intuitivt online-gränssnitt.

Inlämning och hantering av DSF Online-jobb

Beställningsskapande: Digital StoreFront erbjuder en end-to-end arbetsflödeslösning från beställningsskapande och kassan genom orderspårning. Orderautomatisering: Automatiserad produktion till Fiery och integration till MIS för planering, schemaläggning, kostnad och produktion. Orderhantering: Köpare kan skapa order, kontrollera produktionsstatus och ombeställa produkter på en plats.

DSFdesign Studio™

DSFdesign Studio ™ är ett webbaserat designverktyg som du kan använda för att skapa ditt eget bibliotek med produktmallar, som visitkort, flygblad och banderoller.

DSF Check Out

Digital StoreFront gör det enkelt för användare att beställa produkter genom butikshallen med en intuitiv utbetalningsprocess.